Aspa EP Ljusbrun

Pris från 950 kr

En återkommande favorit för de minsta barnen. En fantastiskt fin och praktisk vinterstövel som kan användas både till fint och till lek. Säljs endast online!

I Lager

En återkommande favorit för de minsta barnen. En fantastiskt fin och praktisk vinterstövel som kan användas både till fint och till lek. Säljs endast online!

Aspa EP är tillverkad i vårt miljövänliga och kromfria Eco Performance-läder (EP). Lädret är vattenavstötande och har fantastiskt bra andas-egenskaper. Vid öppning gör att den är enkel att ta av/på. Passformen är noga utprovad och modellen sitter perfekt på de flesta fötter. Invändigt fodrad med värmande ullmix för bästa isolering och slitstyrka. Varm och urtagbar innersula i ull. Invändigt förstärkt fram i tån och bak i hälen för att skydda och hålla foten på plats. Yttersula i PU med insättningar av HD-PU ger en lätt sko med bra grepp.

Tips! Komplettera dina vinterskor med en värmande ullstrumpa. Man kan också om skorna är något stora till en början lägga i en extra ullsula. De dagar man istället väljer att använda en tjockare strumpa måste sulan eventuellt tas ur så skorna inte blir för trånga. 

Passform: Normal/bred

Innermått:
19- 128mm   
20- 135mm   
21- 142mm   
22- 148mm   
23- 154mm
24- 161mm
25- 168mm 

Vi rekommenderar att skon är mellan 1,5-2 cm längre än foten.

Rengör skorna noga genom att torka av dem med en lätt fuktad trasa. Låt torka. Smörj sedan in med ett ofärgat skovax. Vi rekommenderar KAVAT vaxet som är speciellt framtaget för det miljövänliga skinnet. Detta bör göras med jämna mellanrum för att bevara och skydda skinnet på bästa sätt. 

Färgen kan komma att mörkna något i samband med infettningen. Skinn är ett levande material, med tiden kommer det att utveckla en härlig patina. När skorna inte används ska de helst förvaras mörkt, undvik fuktiga miljöer. Ibland kan det naturliga fettet i lädret krypa ut i form av en vit hinna, det putsas enkelt bort med en trasa/svamp.

Recensioner
Mer information:
Skotyp Vinterkänga
Ovandel Eco Performance Läder
Foder Isolerande Ullmix
Innersula Ullmix (Urtagbar)
Yttersula Isolerande PU
Material EP
Chrome free
Passform

Hur vet jag om skorna passar?

När är det läge att byta skor?

Funderingar

Vanliga frågor och svar

1. Är det fri frakt?

Ja, du betalar ingenting för frakten när du handlar för över 200 kronor.

 

2. Hur kan jag betala?

Du kan betala med Klarna. Det går smoooth med andra ord.

 

3. Finns KAVAT också för vuxna?

Ja, vi har skor för alla, stora som små.

Följ oss på Instagram