Aspa Jr XC Meadow

En välgjord, funktionell och tålig stövel perfekt för vinters äventyr. Smidig och extremt vattentålig tack vare ett utvändigt skalmaterial och tejpade sömmar längs fotdelen. Enkla att ta på/av. Ett extra plus för att den är nästintill skötselfri. Säljs bara online!

Ej i lager

En välgjord, funktionell och tålig stövel perfekt för vinters äventyr. Smidig och extremt vattentålig tack vare ett utvändigt skalmaterial och tejpade sömmar längs fotdelen. Enkla att ta på/av. Ett extra plus för att den är nästintill skötselfri. Säljs bara online!

Aspa Jr XC är tillverkad i vårt slitstarka Cross Country läder. Den vida öppningen gör att den är mycket enkel att ta på/av. Utrustad med skrapskydd framtill och invändigt förstärkt tå och bakparti för att skydda och hålla foten på plats. Fodrad med miljömärkt ullmix som tillsammans med den varma och urtagbara innersulan, även den i ullmix, håller fötterna varma i vinterrusket. Yttersula i PU med insättningar av HD-PU ger en lätt sko med bra grepp.

Tips! Komplettera dina vinterskor med en värmande ullstrumpa. Man kan också om skorna är något stora till en början lägga i en extra ullsula. De dagar man istället väljer att använda en tjockare strumpa måste sulan eventuellt tas ur så skorna inte blir för trånga. 

Garanterat fri från fluorkarboner.  

Passform: Normal/Bred

Innermått:
26- 175mm
27- 182mm
28- 188mm
29- 195mm
30- 202mm  
31- 208mm
32- 214mm
33- 221mm
34- 228mm
35- 235mm

Vi rekommenderar att skon är mellan 1,5-2 cm längre än foten.

Lätt att rengöra med vatten och mild tvål. De behöver inte impregneras eller fettas in då membranet på utsidan är intakt. Vid slitage kan du impregnera in den delen som är bortnött för att bibehålla vattentätheten och skydda skon. Torkas ej i stark värme. Glöm inte insidan, häll ur eventuellt grus och sand.

Recensioner
Mer information:
Skotyp Vinterkänga
Ovandel Cross Country Läder
Foder Isolerande Ullmix
Innersula Ullmix (Urtagbar)
Yttersula Isolerande PU
Material XC
Tillverkad i Bosnien och Hercegovina
Cross Country Leather
Passform

Hur vet jag om skorna passar?

När är det läge att byta skor?

Funderingar

Vanliga frågor och svar

1. Är det fri frakt?

Ja, du betalar ingenting för frakten när du handlar för över 400 kronor.

 

2. Hur kan jag betala?

Du kan betala med Klarna. Det går smoooth med andra ord.

 

3. Finns KAVAT också för vuxna?

Ja, vi har skor för alla, stora som små.

Dela dina ögonblick i dina favorit skor!