Balsby EP Ljusbrun

Pris från 1 800 kr

En snygg och välgjord sneaker med fina detaljer. Modern look men samtidigt otroligt bekväm, tillverkad i miljövänliga material. Med andra ord ett säkert och hållbart val sett till både design och miljö. 

 1. Lägg till Ekologiskt Vax
  120 kr
 2. Lägg till Impregneringsspray
  150 kr
 3. Lägg till Neutral Skokräm
  90 kr
 4. Lägg till Tygpåse
  80 kr
I Lager

En snygg och välgjord sneaker med fina detaljer. Modern look men samtidigt otroligt bekväm, tillverkad i miljövänliga material. Med andra ord ett säkert och hållbart val sett till både design och miljö. 

Balsby EP är tillverkad i vårt miljövänliga och kromfria Eco Performance-läder (EP). Lädret är vattenavvisande och har fantastiskt bra andningsegenskaper. Snörning framtill justeras enkelt efter fotens behov. Invändigt fodrad med vegetabilgarvat skinn och förstärkt fram i tån och bak i hälen. Passformen är noga utprovad och modellen sitter perfekt på de allra flesta fötter. Den har en urtagbar innersula i skinn med stötdämpande egenskaper för extra komfort. Yttersulan är tillverkad i gummi med mycket bra grepp.  

Garanterat fri från fluorkarboner.

Passform: Normal

Innermått:
36- 243mm   42- 281mm
37- 249mm   43- 287mm 
38- 255mm   44- 294mm
39- 261mm   45- 301mm
40- 267mm   46- 308mm
41- 274mm

Rengör skorna noga genom att torka av dem med en lätt fuktad trasa. Låt torka. Smörj sedan in med ett ofärgat skovax. Vi rekommenderar KAVAT vaxet som är speciellt framtaget för det miljövänliga skinnet. Detta bör göras med jämna mellanrum för att bevara och skydda skinnet på bästa sätt. 

Färgen kan komma att mörkna något i samband med infettningen. Skinn är ett levande material, med tiden kommer det att utveckla en härlig patina. När skorna inte används ska de helst förvaras mörkt, undvik fuktiga miljöer. Ibland kan det naturliga fettet i lädret krypa ut i form av en vit hinna, det putsas enkelt bort med en trasa/svamp.

Recensioner
Mer information:
Skotyp Sneaker
Ovandel Eco Performance Läder
Foder Kromfritt skinn
Innersula Kromfritt skinn (Urtagbar)
Yttersula Greppvänligt naturligt gummi
Material EP
Tillverkad i Bosnien och Hercegovina
Eco Performance Leather Chrome free
Skor som håller

Hållbar produktion

Det finns en livstid med erfarenhet i varje par.

Hållbar kvalité

Materialen

Vi fokuserar att tillverka bra skor i naturliga material.

Dela dina ögonblick i dina favorit skor!