0 Kundvagn
Lagd i kundvagn
  Du har produkter i din kundvagn
  Du har 1 produkt i din kundvagn
  Totalt
  Kassa Fortsätt handla

  Blogg — Gummistövlar

  Vår och vattenpussar  Våren innebär ofta en hel del regn och vattenpussar. Barn ska få vara barn och de flesta barn älskar att hoppa i vatten. Då gäller det att ha kläder efter väder. Det har vi såklart tänkt på, därför hittar ni vårens härligaste gummistövlar hos oss. Modellen heter GRYTGÖL, du hittar den här 
  __________________________________________________________________ 

  HALLAND
  Ibland kräver vädret något lättare skor, fortfarande vattentåliga men smidigare än stövlar. Då kan man istället välja en vattentät sneaker som funkar att använda från tidig vår fram till sommaren. Finns även i svart och cerise. Läs mer


  ___________________________________________________________________

  Skyltfönstret Kavat Store- Sthlm
    

  Varmt välkommen till webbshoppen eller till någon av våra konceptbutiker i Sthlm, Göteborg och Kumla, så hjälper vi dig att hitta rätt skor till vårens alla äventyr. Du hittar även Kavatskor hos en mängd olika återförsäljare, kolla in listan här.   

  Gummistövel-bonanza!

   

  Vanliga gummistövlar, fodrade gummistövlar, gummistövlar med uttagbart foder – vi har alla varianter! Extra trevligt är att alla våra gummistövlar är tillverkade i ett återvinningsbart SEBS-gummi som är fritt från PVC, teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten. De är också tvättbara i maskin på 30˚, så att de går att få fina igen även efter att ha fått vistas i höstens värsta lervälling. 
  Titta närmre på alla våra gummistövlar här.

   

  Var redo för regnskurarna

   

  Var redo för regnskurarna, bärplockningen och skogspromenaderna i sommar med vår populära gummistövel Grytgöl. Klassisk, tidlös design, och som alltid med våra skodon har vi tänkt på det mesta. Stöveln är tillverkad i återvinningsbart SEBS gummi (fri från PVC), har uttagbar iläggssula, och den är dessutom tvättbar i maskin.
  Kolla in alla härliga varianter av Grytgöl här.