0 Kundvagn
Lagd i kundvagn
  Du har produkter i din kundvagn
  Du har 1 produkt i din kundvagn
  Totalt
  Kassa Fortsätt handla

  Blogg — Nyheter

  VÄLKOMMEN PÅ TATTOO ON TOUR

  Tidigare i höst lanserade vi ett nytt koncept där du kunde få namn och symbol tatuerade på utvalda läderskor ur vårt miljömärkta sortiment. Eftersom efterfrågan blev så stor gör vi nu en turné genom våra butiker. Vi hoppas att du kommer!

  Samarbetet sker även denna gång med Mattias Matt Andersson som driver studion Straydogstattoo. Tatueringen är kostnadsfri till alla som köper nya höstskor. Matt har tagit fram symbolerna speciellt för Kavat och särskilda önskemål kan tillgodoses men då tillkommer eventuellt en kostnad. Vad skulle du vilja tatuera?  

  VÄLKOMMEN PÅ TATTOO ON TOUR I VÅRA BUTIKER:

   

  Kumla, Radiogatan 2
  Lördagen den 18 november kl. 11–15.
  Anmäl dig senast 16 november till radiogatan@kavat.com.

  StockholmGrev Turegatan 1
  Lördagen den 25 november kl. 11–15. 
  Anmäl dig senast 23 november till grevture@kavat.com. 

  Vi ses!

  Vår och vattenpussar  Våren innebär ofta en hel del regn och vattenpussar. Barn ska få vara barn och de flesta barn älskar att hoppa i vatten. Då gäller det att ha kläder efter väder. Det har vi såklart tänkt på, därför hittar ni vårens härligaste gummistövlar hos oss. Modellen heter GRYTGÖL, du hittar den här 
  __________________________________________________________________ 

  HALLAND
  Ibland kräver vädret något lättare skor, fortfarande vattentåliga men smidigare än stövlar. Då kan man istället välja en vattentät sneaker som funkar att använda från tidig vår fram till sommaren. Finns även i svart och cerise. Läs mer


  ___________________________________________________________________

  Skyltfönstret Kavat Store- Sthlm
    

  Varmt välkommen till webbshoppen eller till någon av våra konceptbutiker i Sthlm, Göteborg och Kumla, så hjälper vi dig att hitta rätt skor till vårens alla äventyr. Du hittar även Kavatskor hos en mängd olika återförsäljare, kolla in listan här.   

  Första vårnyheterna här!

  FÖRSTA VÅRNYHETERNA ÄR HÄR!
  Nu börjar den där härliga perioden när det sakta men säkert blir ljusare och ljusare och så småningom också varmare och varmare. Och snart kan man äntligen bära lätta sköna vårskor på fötterna igen. Kolla in vårsäsongens första godbitar online här eller i våra butiker i Stockholm, Göteborg och Kumla.

  Kavat <3 Musikhjälpen

   

  Kavat ❤️ Musikhjälpen.
  Just nu pågår årets omgång av Musikhjälpen i Sveriges Radio och SVT. I år står "buren" med de tre programledarna i Örebro, och man samlar in pengar för arbetet för att låta barn i krig få gå i skolan. Kavat kommer att skänka 5% av omsättningen i alla våra butiker (Kumla, Stockholm, Göteborg och webben) under lördagen 17 december till Musikhjälpen. Så slår du till på julklapparna under lördagen ger du en liten extra klapp till någon som verkligen behöver det.
  Kolla in några julklappstips här