Bodås 2.0 XCS Stormgrå

Pris från 1 000 kr Ordinarie pris 2 000 kr

En av våra mest älskade modeller genom tiderna. En gedigen och mycket välgjord chelsea som är lika aktuell säsong efter säsong. Denna variant är tillverkad i supersnygg och vattenavvisande mocka.

 1. Lägg till Impregneringsspray
  150 kr
 2. Lägg till Mockavård
  90 kr
 3. Lägg till Mocka Borste
  50 kr
 4. Lägg till Tygpåse
  80 kr
I Lager

En av våra mest älskade modeller genom tiderna. En gedigen och mycket välgjord chelsea som är lika aktuell säsong efter säsong. Denna variant är tillverkad i supersnygg och vattenavvisande mocka.  

Bodås 2.0 XCS är tillverkad i en ny variant av vårt populära Cross Country-läder (XC), vi kallar det för Cross Country Suede.  Lädret är kraftigt vattenavvisande med fantastiskt bra andningsegenskaper. Kängan är enkel att ta på tack vare elastiskt resårband på skaftets ut och insida. Invändigt fodrad med vegetabilgarvat skinn och förstärkt fram i tån och bak i hälen. Passformen är noga utprovad och modellen sitter perfekt på de allra flesta fötter. Den har en urtagbar innersula i skinn och stötdämpande mellansula för extra komfort. Det går utmärkt att använda skon även utan den lösa innersulan. Yttersulan är tillverkad i gummi med mycket bra grepp.  

Garanterat fri från fluorkarboner.

Passform: Normal/bred

Innermått:
36- 237mm
37- 244mm
38- 250mm 
39- 258mm
40- 266mm
41- 274mm
42- 281mm
43- 287mm
44- 295mm
45- 302mm
46- 309mm

Lätt att rengöra med vatten och mild tvål. Bör impregneras med jämna mellanrum med en sprayimpregnering. Vid ytslitage behandla med skovård för mocka/nubuck t.ex Renovating Formula. Bör ej smörjas med skofett då mockan kan förlora sin karaktär. Torkas ej i stark värme. Glöm inte insidan, häll ur eventuellt grus och sand.

Recensioner
Mer information:
Repair Service Ja
Skotyp Chelsea-känga
Ovandel Cross Country Mocka
Foder Kromfritt skinn
Innersula Kromfritt skinn (Urtagbar)
Yttersula Greppvänligt gummi (TPR)
Material XCS
Tillverkad i Bosnien och Hercegovina
Repair Service Cross Country Suede
Skor som håller

Hållbar produktion

Det finns en livstid med erfarenhet i varje par.

Hållbar kvalité

Materialen

Vi fokuserar att tillverka bra skor i naturliga material.

Dela dina ögonblick i dina favorit skor!