Dundret Mens EP Mörkbrun

Pris från 3 000 kr

En supersnygg läderkänga med mycket karaktär. Den är välgjord, varmfodrad och bekväm. Tillverkad i miljövänligt läder. Ett stilsäkert och hållbart tillskott i vinterns skogarderob. 

  1. Lägg till Ekologiskt Vax
    120 kr
  2. Lägg till Impregneringsspray
    150 kr
  3. Lägg till Mörkbrun Skokräm
    90 kr
I Lager

En supersnygg läderkänga med mycket karaktär. Den är välgjord, varmfodrad och bekväm. Tillverkad i miljövänligt läder. Ett stilsäkert och hållbart tillskott i vinterns skogarderob. 

Dundret Mens EP är tillverkad i vårt miljövänliga och kromfria Eco Performance-läder (EP). Lädret är kraftigt vattenavvisande med fantastiskt bra andningsegenskaper. Kängan är enkel att öppna upp och justeras enkelt med snörningen framtill. Invändigt fodrad med värmande ullmix. Den är också förstärkt fram i tån och bak i hälen för att skydda och hålla foten på plats. Passformen är noga utprovad och modellen sitter perfekt på de allra flesta typer av fötter. Invändigt ligger en urtagbar innersula i ullmix. Mellansulan är stötdämpande för extra god komfort. Det går utmärkt att använda skon även utan den lösa innersulan. Yttersulan är tillverkad i lättviktsgummi med bra mönster och grepp.  

Garanterat fri från fluorkarboner.

Passform: Normal/smal

Innermått:
40- 268mm
41- 274mm
42- 281mm
43- 288mm
44- 295mm
45- 302mm
46- 310mm

Rengör skorna noga genom att torka av dem med en lätt fuktad trasa. Låt torka. Smörj sedan in med ett ofärgat skovax. Vi rekommenderar KAVAT vaxet som är speciellt framtaget för det miljövänliga skinnet. Detta bör göras med jämna mellanrum för att bevara och skydda skinnet på bästa sätt. 

Färgen kan komma att mörkna något i samband med infettningen. Skinn är ett levande material, med tiden kommer det att utveckla en härlig patina. När skorna inte används ska de helst förvaras mörkt, undvik fuktiga miljöer. Ibland kan det naturliga fettet i lädret krypa ut i form av en vit hinna, det putsas enkelt bort med en trasa/svamp.

Recensioner
Mer information:
Repair Service Ja
Skotyp Vinterkänga
Ovandel Eco Performance Läder
Foder Isolerande Ullmix
Innersula Ullmix (Urtagbar)
Yttersula Expanderat lättvikts gummi
Material EP
Tillverkad i Italien
Eco Performance Leather Chrome free Repair Service
Skor som håller

Hållbar produktion

Det finns en livstid med erfarenhet i varje par.

Hållbar kvalité

Materialen

Vi fokuserar att tillverka bra skor i naturliga material.

Dela dina ögonblick i dina favorit skor!