Edsbro XC Svart

Pris från 550 kr

Kavats klassiska lära-gå sko är lika aktuell säsong efter säsong. En tidlös modell som flera generationer av barn har lärt sig att gå i. Designades år 1984 av Calle Karlsson, sonson till Kavats grundare Ragnar Karlsson.

I Lager

Kavats klassiska lära-gå sko är lika aktuell säsong efter säsong. En tidlös modell som flera generationer av barn har lärt sig att gå i. Designades år 1984 av Calle Karlsson, sonson till Kavats grundare Ragnar Karlsson.

Edsbro XC är tillverkad i en ny och krom-fri variant av vårt populära Cross Country läder (XC). Lädret är behandlat för att vara vatten- och smutsavstötande samtidigt som det andas och är mycket slitstarkt. Invändigt fodrad med kromfritt läder och förstärkt fram i tån och bak i hälen för att skydda och hålla foten på plats. Vid öppning gör att den är mycket enkel att ta av/på och snörningen justeras enkelt efter fotens behov. Passformen är noga utprovad och modellen sitter perfekt på de allra flesta fötter. En mjuk och stötdämpande innersula med andas egenskaper ger en skön miljö inuti skon. Yttersulan är tillverkad i av gummi med mycket bra grepp och avrullning.  

Garanterat fri från fluorkarboner.

Passform: Normal

Innermått:
19- 121mm
20- 128mm
21- 135mm
22- 142mm
23- 148mm
24- 154mm
25- 161mm

Vi rekommenderar att skon är mellan 1-1,5 cm längre än foten.

Lätt att rengöra med vatten och mild tvål. Behöver inte impregneras eller fettas in då membranet på utsidan är intakt. Vid slitage kan du impregnera in den delen som är bortnött för att bibehålla vattentätheten och skydda skon. Torkas ej i stark värme. Glöm inte insidan, häll ur eventuellt grus och sand.

Recensioner
Mer information:
Skotyp Lära gå
Ovandel Cross Country Läder (Kromfritt)
Foder Kromfritt skinn
Innersula Stötdämpande microfiber
Yttersula Greppvänligt naturligt gummi
Material XC
Tillverkad i Bosnien och Hercegovina
Cross Country Leather Chrome free
Passform

Hur vet jag om skorna passar?

När är det läge att byta skor?

Funderingar

Vanliga frågor och svar

1. Är det fri frakt?

Ja, du betalar ingenting för frakten när du handlar för över 200 kronor.

 

2. Hur kan jag betala?

Du kan betala med Klarna. Det går smoooth med andra ord.

 

3. Finns KAVAT också för vuxna?

Ja, vi har skor för alla, stora som små.

Dela dina ögonblick i dina favorit skor!