Husum Jr EP Mörkbrun

Pris från 650 kr Ordinarie pris 1 300 kr

Kavats ikoniska chelsea har genom åren kommit att bli en av våra mest älskade modeller. Den är miljömärkt och helt fri från krom. Med andra ord ett säkert och hållbart val sett till både design och miljö. Öppnas enkelt med en praktisk dragkedja på skaftets insida.

 1. Lägg till Ekologiskt Vax
  120 kr
 2. Lägg till Impregneringsspray
  150 kr
 3. Lägg till Rengöringsmedel
  120 kr
 4. Lägg till Mörkbrun Skokräm
  90 kr
I Lager

Kavats ikoniska chelsea har genom åren kommit att bli en av våra mest älskade modeller. Den är miljömärkt och helt fri från krom. Med andra ord ett säkert och hållbart val sett till både design och miljö. Öppnas enkelt med en praktisk dragkedja på skaftets insida.

Husum EP är tillverkad i vårt miljövänliga och vattenavstötande Eco Performance-läder, fritt från krom. Lädret andas otroligt bra och formar sig fantastiskt fint efter foten. Elastiskt resårband på utsidan av skaftet och praktisk dragkedja på skaftets insida gör att den är enkel att ta på /av. Passformen är noga utprovad och modellen sitter perfekt på de allra flesta fötter. Kängan är invändigt skinnfodrad och förstärkt både fram i tån och bak i hälen för att skydda och hålla foten på plats. Urtagbar innersula i skinn och stötdämpande mellansula i mikrofiber för extra komfort. Det går utmärkt att använda skon även utan den lösa innersulan. Yttersula av gummi med bra grepp och avrullning. 

Miljömärkt med EU Ecolabel. Garanterat fri från fluorkarboner.

Passform: Normal

Innermått:
30- 195mm  36- 236mm 
31- 202mm  37- 243mm 
32- 208mm  38- 250mm 
33- 215mm  39- 257mm 
34- 222mm
35- 228mm

Vi rekommenderar att skon är mellan 1-1,5 cm längre än foten.

Denna produkt är miljömärkt med EU Ecolabel. 
Samtliga komponenter i skon är testade och godkända.
Genom att köpa skor märkta med EU Ecolabel bidrar du till minskad miljöpåverkan

Rengör skorna noga genom att torka av dem med en lätt fuktad trasa. Låt torka. Smörj sedan in med ett ofärgat skovax. Vi rekommenderar KAVAT vaxet som är speciellt framtaget för det miljövänliga skinnet. Detta bör göras med jämna mellanrum för att bevara och skydda skinnet på bästa sätt. 

Färgen kan komma att mörkna något i samband med infettningen. Skinn är ett levande material, med tiden kommer det att utveckla en härlig patina. När skorna inte används ska de helst förvaras mörkt, undvik fuktiga miljöer. Ibland kan det naturliga fettet i lädret krypa ut i form av en vit hinna, det putsas enkelt bort med en trasa/svamp.

Recensioner
Mer information:
Skotyp Chelsea-känga
Ovandel Eco Performance Läder
Foder Kromfritt skinn
Innersula Kromfritt skinn (Urtagbar)
Yttersula Greppvänligt gummi (TPR)
Material EP
Tillverkad i Bosnien och Hercegovina
Eco Performance Leather Chrome free EU-Ecolabel

Dela dina ögonblick i dina favorit skor!