Landby WP Svart

Pris från 750 kr

En halvhög funktionell och vattentät sneaker som klippt och skuren för att hänga med på höstens äventyr. Att den även fungerar till det mesta i garderoben är en bonus! Tillverkad i delvis återvunnet material. Tvättbar i maskin.   

  1. Lägg till Impregneringsspray
    150 kr
I Lager

En halvhög funktionell och vattentät sneaker som klippt och skuren för att hänga med på höstens äventyr. Att den även fungerar till det mesta i garderoben är en bonus! Tillverkad i delvis återvunnet material. Tvättbar i maskin.   

Landby WP är tillverkad i delvis återvunnen textil/nylon med skrapskydd fram på tån. Ett invändigt och biologiskt nedbrytbart membran tillsammans med tejpade sömmar ger en sko som är 100 % vattentät. Passformen är noga utprovad och modellen sitter perfekt på de allra flesta fötter. Vid öppning gör att den är enkel att ta på/av och den praktiska kardborreknäppningen justeras enkelt efter fotens behov. Kängan är invändigt fodrad med textil och förstärkt både fram i tån och bak i hälen för att skydda foten och hålla den på plats. Den urtagbara och stötdämpande innersulan andas och skapar en skön miljö inuti skon. Yttersulan är tillverkad i en mix av EVA och naturgummi som ger en lätt sula med mycket bra grepp och avrullning.

Garanterat fri från fluorkarboner.  

Passform: Normal

Innermått:
26- 168mm   
27- 175mm   
28- 182mm   
29- 188mm   
30- 195mm   
31- 200mm
32- 207mm
33- 214mm
34- 221mm
35- 228mm

Vi rekommenderar att skon är mellan 1-1,5 cm längre än foten.

Tvättbar i maskin 30˚. Ta ur den lösa innersulan och tvätta separat. Både sko och sula torkas i rumstemperatur, skon torkas med fördel upp och ned. Torktumlas ej! Man kan såklart också rengöra skorna med vatten och mild tvål. Bör impregneras med en sprayimpregnering med jämna mellanrum. Glöm inte insidan, häll ur eventuellt grus och sand.

Recensioner
Mer information:
Skotyp Sneaker
Ovandel Textil (Återvunnen)
Foder Textil
Innersula Microfiber (Formad/Urtagbar)
Yttersula Greppvänligt naturligt gummi
Material WP
Tillverkad i Kambodja
Waterproof Recycled materials Washable
Passform

Hur vet jag om skorna passar?

När är det läge att byta skor?

Funderingar

Vanliga frågor och svar

1. Är det fri frakt?

Ja, du betalar ingenting för frakten när du handlar för över 400 kronor.

 

2. Hur kan jag betala?

Du kan betala med Klarna. Det går smoooth med andra ord.

 

3. Finns KAVAT också för vuxna?

Ja, vi har skor för alla, stora som små.

Dela dina ögonblick i dina favorit skor!