Nyhammar EP Svart

En halvhög snörkänga med mycket attityd. Tillverkad i tåligt läder som dessutom är fritt från krom. Med andra ord ett stilsäkert och hållbart tillskott i höstens skogarderob.

 

Ej i lager

En halvhög snörkänga med mycket attityd. Tillverkad i tåligt läder som dessutom är fritt från krom. Med andra ord ett stilsäkert och hållbart tillskott i höstens skogarderob. 

Nyhammar EP är tillverkad i vårt miljövänliga och kromfria Eco Performance-läder (EP). Lädret är kraftigt vattenavvisande med fantastiskt bra andningsegenskaper. Kängan är enkel att öppna upp och justeras enkelt med snörningen framtill. Invändigt fodrad med vegetabilgarvat skinn och förstärkt fram i tån och bak i hälen för att skydda och hålla foten på plats. Modellen sitter perfekt på de allra flesta typer fötter. Den har en urtagbar innersula i skinn och stötdämpande mellansula för extra komfort. Behöver foten extra utrymme går det utmärkt att använda skon även utan den lösa innersulan. Yttersulan är tillverkad i gummi med mycket bra grepp.  

Garanterat fri från fluorkarboner.

Passform: Normal

Innermått:
40- 268mm   
41- 274mm
42- 280mm 
43- 287mm
44- 294mm
45- 301mm
46- 306mm

Denna produkt är miljömärkt med EU Ecolabel.
Samtliga komponenter i skon är testade och godkända.
Genom att köpa skor märkta med EU Ecolabel bidrar du till minskad miljöpåverkan.

Rengör skorna noga genom att torka av dem med en lätt fuktad trasa. Låt torka. Smörj sedan in med ett ofärgat skovax. Vi rekommenderar KAVAT vaxet som är speciellt framtaget för det miljövänliga skinnet. Detta bör göras med jämna mellanrum för att bevara och skydda skinnet på bästa sätt. 

Färgen kan komma att mörkna något i samband med infettningen. Skinn är ett levande material, med tiden kommer det att utveckla en härlig patina. När skorna inte används ska de helst förvaras mörkt, undvik fuktiga miljöer. Ibland kan det naturliga fettet i lädret krypa ut i form av en vit hinna, det putsas enkelt bort med en trasa/svamp.

Recensioner
Mer information:
Repair Service Ja
Skotyp Känga
Ovandel Eco Performance Läder
Foder Kromfritt skinn
Innersula Kromfritt skinn (Urtagbar)
Yttersula Greppvänligt naturligt gummi
Material EP
Tillverkad i Bosnien och Hercegovina
Eco Performance Leather Chrome free Repair Service EU-Ecolabel
Skor som håller

Hållbar produktion

Det finns en livstid med erfarenhet i varje par.

Hållbar kvalité

Materialen

Vi fokuserar att tillverka bra skor i naturliga material.

Dela dina ögonblick i dina favorit skor!