0 Kundvagn
Lagd i kundvagn
  Du har produkter i din kundvagn
  Du har 1 produkt i din kundvagn
  Totalt
  Kassa Fortsätt handla
  VI SÖKER NU EN BUTIKSCHEF TILL VÅR KOMMANDE BUTIK I MALMÖ CITY

  Kavat expanderar såväl nationellt som internationellt och som ett led i detta öppnar vi en egen flagship store i centrala Malmö. Vi söker nu en entreprenöriell butikschef som ansvarar för den dagliga butiksdriften vilket bland annat innefattar försäljnings- och personalansvar. Vi är ett företag i tillväxt med stora möjligheter att påverka utformningen av försäljning, event och driften i butik. Befattningen är en del av B2C-funktionen där du tillsammans med våra övriga butiker och web kommer ha en nyckelroll i att driva vår utveckling i butik. Rollen rapporterar till Sales Director. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.

   

  ARBETSUPPGIFTER (i huvudsak, ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma)

  • Butiksförsäljning
  • Bygga upp ett säljteam i butiken, utbilda, coacha och peppa!
  • Schemaläggning
  • Event- och aktivitetsplanering
  • Butiksskyltningar
  • Clinics hos externa återförsäljare
  • Inköps- och lageransvar för butiken (säsongsvis inköpsmöten och löpande påfyllnad)
  • Budgetering för butiken med stöd av ekonomifunktionen

   

  DIN PROFIL

  Vi söker dig som har minst gymnasial utbildningsnivå med påbyggnadsutbildning inom sälj. Du har arbetat i butik minst två år och har erfarenhet av likande arbetsuppgifter samt en vana att leda andra i säljarbetet. Vi ser gärna att du arbetat med försäljning inom sko och mode tidigare och gärna inom större organisationer. Ett plus i kanten är om du har tidigare vana av butiksskyltning.  

  Som person är du flexibel, social och lösningsorienterad och tycker om att bidra till förändring och utveckling. Du älskar mötet med kunden, har en passion för service och vill alltid ge det lilla extra.

   

  INTRESSERAD?

  Varmt välkommen med din ansökan till: finance@kavat.com

  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Haris Fazlic på: haris@kavat.com