0 Kundvagn
Lagd i kundvagn
  Du har produkter i din kundvagn
  Du har 1 produkt i din kundvagn
  Totalt
  Kassa Fortsätt handla

  Vi söker extra säljare till Stockholm

  Om tjänsten

  Vi söker en engagerad butikssäljare till vår fina butik på Grev Turegatan i Stockholm. 

  Kavat är ett av de starkaste skovarumärkena på den svenska marknaden. Företaget grundades 1945 och är fortfarande familjeägt. Kavat ligger långt framme när det gäller miljö och design. Merparten av produktionen sker i den egna fabriken i Bosnien. Försäljningen sker både via återförsäljare och egna kanaler. Kavat har idag fyra egna butiker och e-handel både i Sverige och internationellt. 

  – Brinner du för service och att skapa goda kundrelationer med hållbara produkter? Då är Kavat rätt arbetsplats för dig! Vi söker nu en medarbetare till butiken på Grev Turegatan i Stockholm.

  Vi söker dig som brinner för försäljning och har en hög servicekänsla. Genom din personlighet, din passion för god kundservice och hållbarhet skapar du en atmosfär som är inspirerande. 

  Du trivs med att arbeta i team och uppnå resultat genom samarbete och är mån om att skapa en säljande butiksmiljö som skapar köplust.

  KVALIFIKATIONER OCH PROFIL

  • Stor vikt läggs vid att du är positiv, målinriktad och flexibel samt motiveras av goda försäljningsresultat.
  • Har liknande erfarenheter inom butik/service och några års branschvana inom butikskommunikation.
  • Brinner för kundservice och att göra kunden nöjd.
  • Är kreativ och van att ta egna initiativ inom givna ramar.
  • Flytande svenska och engelska i tal. Andra språk är meriterande.

  ÖVRIGT
  Anställningsstart: Snarast, eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande.

  Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från något serviceyrke och ett stort intresse för att lära dig mer inom kundservice och försäljning. Som person är du driven, relationsskapande och drivs av att arbeta tillsammans mot butikens gemensamma mål.

  Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en miljö där du dagligen gör skillnad för våra kunder. Vi har en familjär stämning och med teamet i ryggen får du det bästa utgångsläget för att prestera på topp. Som nyanställd erbjuds du en gedigen introduktion med praktik i butik, introduktion av butikschef och lära om våra skor och material. 

  Tjänsten är en visstidsanställning med placering Stockholm.

  Tycker du att det låter spännande? Tveka inte att söka redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.

  Välkommen med din ansökan!

  Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår butikschef Hanna Ekman på telefon 019-76 12 212 Din ansökan med personligt brev och din CV vill vi ha så fort som möjligt. Ansöker gör du genom att maila till hanna.ekman@kavat.com