0 Kundvagn
Lagd i kundvagn
  Du har produkter i din kundvagn
  Du har 1 produkt i din kundvagn
  Totalt
  Kassa Fortsätt handla

  VI SÖKER NU INTERNATIONELL SÄLJARE MED FOKUS TYSKLAND

  Kavat expanderar såväl nationellt som internationellt och som ett led i detta söker vi nu en resande säljare med fokus på den tyska marknaden. Vi efterfrågar en entreprenöriell och driven säljare som löpande arbetar med våra kunder i Tyskland, Österrike och Schweiz.

  Vi är ett företag i tillväxt med stora möjligheter att påverka utformningen av försäljning och marknadsbearbetning. Befattningen är en del av B2B-funktionen där du tillsammans med övriga säljare kommer ha en nyckelroll i att driva vår försäljningsutveckling internationellt med kunden i fokus. Tjänsten innebär 80-120 resdagar per år med utgår från vårt sälj- och marknadskontor i Göteborg. Rollen rapporterar till Sales Director. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.

   

  ARBETSUPPGIFTER (i huvudsak, ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma)

  • Löpande kontakt med kunder och prospekts
  • Planera, koordinera och genomföra säljaktiviteter så som mässor och event
  • Genomföra butiksutbildningar och sälevent hos våra återförsäljare
  • Sköta administrativ orderläggning och löpande serva kunder

   

  DIN PROFIL

  Vi söker dig som har minst gymnasial utbildningsnivå med påbyggnadsutbildning inom sälj. Du har arbetat i butik minst två år eller annan servicetjänst. Då tjänsten riktar sig mot tysktalande länder är formella språkkrav flytande tyska, svenska samt engelska i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du arbetat med försäljning inom sko och mode tidigare och gärna inom större organisationer.

  Vi tror att du är i början av din karriär och värdesätter att träffa kunder på resande fot. Som person är du flexibel, utåtriktad och självständig och tycker om att bidra till förändring och utveckling. Du älskar mötet med kunden, har en passion för service och vill alltid ge det lilla extra.

  INTRESSERAD?

  Varmt välkommen med din ansökan till: finance@kavat.com.

  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Haris Fazlic på: haris@kavat.com