0 Kundvagn
Lagd i kundvagn
  Du har produkter i din kundvagn
  Du har 1 produkt i din kundvagn
  Totalt
  Kassa Fortsätt handla

  WALK CAREFULLY ON MOTHER NATURE

  Vårt koncept handlar om kvalitet, design och hållbarhet. En produkts förmåga att hålla över tid. För oss är skor inte bara något snyggt du bär på dina fötter utan också kopplingen mellan dig och vår vackra planet. Och vad kan vara bättre än skor som är miljövänliga och tillverkade med respekt för naturen och allt som lever här? 

  Kavat har i alla tider följt utvecklingen av miljövänliga komponenter för skoindustrin och försöker alltid att välja det mest miljövänliga, även om det ibland kostar lite mer. Förutom att vi jobbar med miljövänligt läder, miljövänligt SEBS-gummi i våra stövlar och miljöcertifierad bomull i våra tygskor, så är vi också i framkant när det gäller att tillverka skor i delvis återvunnet material.

  Kavat är världsledande tillverkare av miljömärkta skor. År 2008 certifierade vi vår första sko med EU Ecolabel. I dag har vi över 50 modeller som certifierats under EU Ecolabel, EU:s officiella miljömärke. 

   

  EU ECOLABEL 

  EU Ecolabel hjälper dig att identifiera produkter och tjänster som har reducerad miljöpåverkan genom hela livscykeln. Från material och under hela produktionskedjan, när produkten används och när den blir till avfall. EU Ecolabel är en miljömärkning som är erkänd i hela Europa och är EU:s officiella miljömärke. I dag har vi på Kavat över 50 modeller som certifierats med denna miljömärkning. Läs mer om EU Ecolabel här.

  Senaste nytt: Kavat- grönaste skotillverkaren i Europa

  REPAIR SERVICE

  Kavat Repair Service

  Som en del i vårt miljöarbete erbjuder vi renovering av dina gamla Kavat-skor. Gäller utvalda dam- och herrmodeller. Läs mer om Repair Service här.