0 Kundvagn
Lagd i kundvagn
  Du har produkter i din kundvagn
  Du har 1 produkt i din kundvagn
  Totalt
  Kassa Fortsätt handla

  Skofabriken Kavat grundades i Kumla redan 1945, och ambitionen att göra världens bästa barnskor är lika självklar nu som då. Ända sedan starten har företaget legat i framkant i utvecklingen av barnskor, och numera också på vuxensidan. Varje år produceras 300 000 par skor i den egna fabriken i Bosnien & Hercegovina med 150 anställda och i Sverige har företaget 30 anställda. Omsättningen för 2017 uppgick till drygt 117 miljoner och visar tydligt att intresset och efterfrågan på miljövänliga skor ökar. Kavat säljs idag i över 20 länder och har över 50 modeller certifierade under EU:s ECO-label, vilket gjort Kavat till en världsledande tillverkare av miljömärkta skodon.

   

  VI SÖKER NU EN REDOVISNINGSEKONOM TILL VÅRT HUVUDKONTOR I KUMLA

  Rollen är en utökning till vår ekonomifunktion där ditt huvudansvar kommer att ligga för kund- eller leverantörsreskontra. Rollen är en av två ekonomer som tillsammans ansvarar för den dagliga ekonomifunktionen samt övriga administrativa uppgifter. Vi är ett företag i tillväxt med stora möjligheter att påverka rutiner och processer. Du kommer att få möjlighet att påverka rollen genom att utveckla innehåll och arbetssätt. På huvudkontoret i Kumla finns funktionerna Ekonomi, Logistik, Marknad och Webbsupport. Rollen rapporterar till Ekonomichef (CFO).

   

  ARBETSUPPGIFTER (i huvudsak, ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma)

  • Kundreskontra (utskrift, distribuering samt bokning av inbetalningar)
  • Leverantörsreskontra (inkluderat scanning, avstämning och utbetalning)
  • Utläggsredovisning
  • Månadsbokslut och kontoavstämningar
  • Löpande bokföring
  • Kundservice (mail samt telefon för ekonomiärenden)
  • Löneadministration
  • Övriga administrativa uppgifter såsom beställning av kontorsmaterial

   

  DIN PROFIL

  Vi söker dig som har minst 2 års ekonomistudier på högskolenivå eller som har förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Du har erfarenhet av likande arbetsuppgifter och är van att arbeta med månadsbokslut. Vi ser gärna att du arbetat med både kund och leverantörsreskontra tidigare, gärna inom större organisationer. Erfarenhet av löneadministration är starkt meriterande. Koncernspråk är engelska som vi förutsätter att du behärskar obehindrat i tal och skrift.

  Som person är du flexibel och lösningsorienterad och tycker om att bidra till förändring och utveckling. Du är van att arbeta strukturerat, kan lätt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och har hög servicenivå i ditt arbete. Då vi är en mindre ekonomifunktion är det viktigt att du har förmåga att prioritera arbetsuppgifter för att möta deadlines.

   

  INTRESSERAD?

  Varmt välkommen med din ansökan till: finance@kavat.com.