Repair service

700 kr

Vi är många som har ett par väl ingådda favoritskor som sjunger på sista versen. Ofta är det inget större fel på skorna förutom en utsliten sula.

I Lager

HUR FUNGERAR DET?

Du skickar dina skor till oss tillsammans med returblanketten.
Vi ber dig att rengör skorna noga innan de skickas in. Vi kan enbart hantera rena skor.
Adressen är:


Skofabriken Kavat AB
Radiogatan 2
692 71 Kumla

 

Vi returnerar skorna kostnadsfritt så snart de är klara, räkna med 4 veckor. Under kampanjperioden så kan reparationstiden komma att ta lite längre tid än annars.

 

VAD INGÅR?

  • Ny yttersula.
  • Ny innersula.
  • Lagning av eventuella trasiga sömmar där det är tekniskt möjligt.
  • Nya skosnören. 
  • Putsning och infettning.
  • En burk Kavat Eco vax (88 g).
  • Fri frakt tillbaka.

VILKA MODELELER?

Bodås, Borgvik, Hagfors, Nyhammar, Töre, Lugnvik, Måstad, Viken, Valla, Stockvik, Skogås, Risberg, Gällivare, Tärnaby, Dundret och Kåbdalis.

Vi gör även repair service på äldre modeller som Konstapeln, Postiljonen, Hofors, Amanda, Anders, Forsbacka, Ove, Camilla, Axmar, Bengt, Ragnar och Emily.

 

UNDANTAG:

Skorna går inte att reperera:

Om vi anser att dina skor inte går att reparera förbehåller vi oss rätten att avboka din order. I det fallet tas en administrativ avgift på 100 kr ut och vi gör en återbetalning på 600 kr till det kontokort som användes vid betalningen. Dina skor skickas tillbaka till den angivna adressen. Om du känner dig osäker får du gärna mejla en bild till support@kavat.com så kan vi försöka göra en första bedömning utifrån den.

Skorna går sönder under reparationen:

En repair service innebär stor påfrestning för lädret. I enstaka fall händer det att lädret inte orkar med att sträckas ut över lästen på nytt vilket resulterar i att det spricker och går sönder. Detta är tyvärr inget som går att förutse innan reparationen är igång. Om dina skor skulle gå sönder och vi blir tvungna att kassera dem tar vi ut en administrativ avgift på 100kr och återbetalar övriga 600kr till det kontokort som användes vid betalningen. Vi erbjuder vi dig även 50% rabatt på ett nytt par skor ur vår säsongsaktuella vuxenkollektion.   

Recensioner
Mer information:
Made in Sweden Repair Service
Repair Service

Ge nytt liv till dina favoriter!

Repair Service är en del av vår vision om att vara världens mest hållbara skoföretag.

 

Vi fräschar upp dina skor så gott det går utifrån de förutsättningar som finns. Vi lagar eventuella trasiga sömmar, byter skosnören och putsar upp skinnet. Du kommer kunna fortsätta använda dina favoritskor i flera år framöver, dessutom gör du miljön en tjänst genom att återanvända i stället för att köpa nytt.

 

 

Vår ambition är att göra världens bästa skor. Den idén är lika självklar nu, som 1945.

Dela dina ögonblick i dina favorit skor!