Sandvik Mens EP Svart

Pris från 3 000 kr

En något mer dressad chelsea jämfört med vår klassiker Bodås. Den är något nättare i formen och sulan har en liten klack. En fantastiskt fin och mycket välgjord känga. 

 1. Lägg till Ekologiskt Vax
  120 kr
 2. Lägg till Rengöringsmedel
  120 kr
 3. Lägg till Impregneringsspray
  150 kr
 4. Lägg till Svart Skokräm
  90 kr
 5. Lägg till Tygpåse
  80 kr
I Lager

En något mer dressad chelsea jämfört med vår klassiker Bodås. Den är något nättare i formen och sulan har en liten klack. En fantastiskt fin och mycket välgjord känga. 

Sandvik Mens EP är tillverkad i vårt miljövänliga och kromfria Eco Performance-läder (EP). Lädret är kraftigt vattenavvisande med fantastiskt bra andningsegenskaper. Kängan är enkel att ta på tack vare elastiskt resårband på skaftets ut och insida samt en läderögla baktill. Invändigt fodrad med vegetabilgarvat skinn och förstärkt fram i tån och bak i hälen för att skydda foten och hålla den på plats. Modellen passar de allra flesta typer av fötter. Den har en urtagbar innersula i skinn och stötdämpande mellansula för extra komfort. Det går utmärkt att använda skon även utan den lösa innersulan. Yttersulan är tillverkad i lättviktsgummi med bra mönster och grepp.  

Garanterat fri från fluorkarboner.

Passform: Normal

Innermått:
40- 275mm
41- 282mm  
42- 288mm
43- 295mm 
44- 302mm
45- 309mm
46- 315mm

Rengör skorna noga genom att torka av dem med en lätt fuktad trasa. Låt torka. Smörj sedan in med ett ofärgat skovax. Vi rekommenderar KAVAT vaxet som är speciellt framtaget för det miljövänliga skinnet. Detta bör göras med jämna mellanrum för att bevara och skydda skinnet på bästa sätt. 

Färgen kan komma att mörkna något i samband med infettningen. Skinn är ett levande material, med tiden kommer det att utveckla en härlig patina. När skorna inte används ska de helst förvaras mörkt, undvik fuktiga miljöer. Ibland kan det naturliga fettet i lädret krypa ut i form av en vit hinna, det putsas enkelt bort med en trasa/svamp.

Recensioner
Mer information:
Skotyp Chelsea-känga
Ovandel Eco Performance Läder
Foder Kromfritt skinn
Innersula Kromfritt skinn (Urtagbar)
Yttersula Expanderat lättvikts gummi
Material EP
Tillverkad i Italien
Chrome free
Skor som håller

Hållbar produktion

Det finns en livstid med erfarenhet i varje par.

Hållbar kvalité

Materialen

Vi fokuserar att tillverka bra skor i naturliga material.

Dela dina ögonblick i dina favorit skor!