Storebro EP Rödbrun

En halvhög snörkänga i klassisk design med mycket attityd. Den är tillverkad i miljövänligt läder fritt från krom. Med andra ord ett stilsäkert och hållbart tillskott i höstens skogarderob.

Ej i lager

En halvhög snörkänga i klassisk design med mycket attityd. Den är tillverkad i miljövänligt läder fritt från krom. Med andra ord ett stilsäkert och hållbart tillskott i höstens skogarderob. 

Storebro EP är tillverkad i vårt miljövänliga och kromfria Eco Performance-läder (EP). Lädret är kraftigt vattenavvisande med fantastiskt bra andningsegenskaper. Kängan är enkel att öppna upp och justeras enkelt med snörningen framtill. En läderögla baktill underlättar vid påtagning. Invändigt fodrad med vegetabilgarvat skinn och förstärkt fram i tån och bak i hälen för att skydda och hålla foten på plats. Passformen är noga utprovad och modellen sitter perfekt på de allra flesta typer av fötter. Kängan har en urtagbar innersula i skinn med stötdämpande egenskaper för extra god komfort. Yttersulan är tillverkad i lättviktsgummi som ger en lätt sko med bra grepp.  

Garanterat fri från fluorkarboner.

Passform: Normal

Innermått:
40- mm  
41- mm
42- mm 
43- mm
44- mm
45- mm
46- mm

Rengör skorna noga genom att torka av dem med en lätt fuktad trasa. Låt torka. Smörj sedan in med ett ofärgat skovax. Vi rekommenderar KAVAT vaxet som är speciellt framtaget för det miljövänliga skinnet. Detta bör göras med jämna mellanrum för att bevara och skydda skinnet på bästa sätt. 

Färgen kan komma att mörkna något i samband med infettningen. Skinn är ett levande material, med tiden kommer det att utveckla en härlig patina. När skorna inte används ska de helst förvaras mörkt, undvik fuktiga miljöer. Ibland kan det naturliga fettet i lädret krypa ut i form av en vit hinna, det putsas enkelt bort med en trasa/svamp.

Recensioner
Mer information:
Skotyp Känga
Ovandel Eco Performance Läder
Foder Kromfritt skinn
Innersula Kromfri skinn (Formad/Urtagbar)
Yttersula EVA
Material EP
Tillverkad i Bosnien och Hercegovina
Eco Performance Leather Chrome free Repair Service
Skor som håller

Hållbar produktion

Det finns en livstid med erfarenhet i varje par.

Hållbar kvalité

Materialen

Vi fokuserar att tillverka bra skor i naturliga material.

Dela dina ögonblick i dina favorit skor!