Impregneringsspray

150 kr

Impregnering utan flourkarboner för släta läder, mocka, nubuck och textil. Miljömärkt med naturskyddsföreningens miljömärkning.

I Lager

Impregnering utan flourkarboner för släta läder, mocka, nubuck och textil. Miljömärkt med naturskyddsföreningens miljömärkning "Bra Miljöval". 

Det främsta syftet med denna miljömärkning är att minska användningen av miljö- och hälsofarliga ämnen. När man väljer en kemisk produkt märkt med ”Bra Miljöval” bidrar man till en friskare natur och utsätter inte sig själv och sin omgivning för giftiga och hälsofarliga ämnen.

Egenskaper: Mycket goda vattenavvisande egenskaper som ger skydd mot regn. Gott skydd mot smuts, snö och fläckar utan att försämra skons andningsförmåga. Utvecklad för minsta möjliga miljöpåverkan.

Bruksanvisning: Skaka flaskan väl. Spraya ett tunt och jämnt lager på ren, torr yta från ett avstånd på 15 cm. Undvik att genomblöta. Upprepa vid behov. Bästa effekt uppnås efter 24 timmar. Testa alltid på dold yta först. Använd regelbundet för bästa effekt.

Övrigt:
 Vattenbaserad formula bestående av akrylpolymerer som lägger sig som ett skyddande nät på ytan. Akrylpolymerer skyddar dessutom mot varma vätskor. Så skonsam att den kan användas inomhus. Produkten är inte klassad som miljö- eller hälsofarlig.

Volym: 240ml

Recensioner
Mer information:
Tillverkad i USA
Waterproof

Dela dina ögonblick i dina favorit skor!